حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد

واکنش تند مادورو به حماقت های پامپئو

پیش از این پامپئو اعلام کرده بود، مادورو روز سه شنبه تلاش کرد به کوبا فرار کند و هواپیمایی در فرودگاه آماده بردن او بود اما نمایندگاه روسیه او را از کار بازداشتند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۹۰

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس جمهوری ونزوئلا در سخنانی که تلویزیون ملی این کشور آن را پخش کرد، وزیر خارجه آمریکا را که او را به تلاش برای فرار از کشور متهم کرده بود، به باد انتقاد گرفت.

 

به گزارش اسپوتنیک، نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در این سخنان خود روی میز زد و گفت: آمریکا پیش از این چنین دولت دیوانه‌ای ندیده به خود ندیده بود... جان بولتون، مایک پنس و مایک پامپئو، وزیر خارجه این کشور... چقدر کینه و نفرت در آنهاست...بی‌احساسی، دیوانگی، دروغ و به بازی گرفتن تا کجا می‌تواند پیش برود؟ پامپئو شب گفت، هواپیمای مادور آماده پرواز است اما روس‌ها مانع او شدند... لطفا به حماقتت ادامه نده سینیور!

 

پیش از این پامپئو اعلام کرده بود، مادورو روز سه شنبه تلاش کرد به کوبا فرار کند و هواپیمایی در فرودگاه آماده بردن او بود اما نمایندگاه روسیه او را از کار بازداشتند.

ارسال نظر